Hoe zit het?

Yellow leaf
Wij helpen je met idee├źn en een perfect eindresultaat!

Yellowvoid Nederland is opgericht op 01-05-2021 en vanaf deze datum ook ingeschreven bij het handelsregister. Yellowvoid is de moederonderneming van een aantal bedrijven die hieronder genoemd gaan worden. Onze visie ligt op het vergemakkelijken van bedrijfsprocessen en zorgen dat een bedrijf een oplossing vind dat bij het bedrijf past.


Yellowvoid maakt websites en/of webapplicaties zoals webshops, onlineomgevingen. Wij zorgen samen met u dat u beter bezocht wordt of dat een bedrijfsproces sneller gaat verlopen..


Yellowvoid Nederland is de moederonderneming van:
- Leafweb
- Timestack
- Lynxnode


Naast het feit dat wij innovatie aanbrengen bij bedrijfsprocessen zorgen wij er zelf ook voor dat een gerealiseerde applicatie up and running blijft. Doormiddel van onze eigen hosting is het voor de klant handig en fijn om direct de mogelijkheid te hebben dat zijn/haar applicatie bij problemen ook direct kan worden verholpen bij eventuele hosting problemen.

Doordat wij ervaring hebben omtrent eerder gemaakte applicaties is het voor ons makkelijk in te beelden hoe een perfect infrastructuur eruit hoort te zien, doormiddel van onze eigen hosting.