We are driven to program!

Wij zijn gedreven om bedrijven te helpen met het verbeteren van hun positie op het internet als het gaat om
een website of webapplicatie. Op deze website vind u meer informatie over wat wij precies doen en hoe wij
onze projecten realiseren. Voor meer informatie klik op de knop hieronder.

Ontdek Yellowvoid

"Quality is more important than quantity.
One home run is much better than two doubles."
- Steve Jobs

Gedreven om kwaliteit neer te zetten.

Bij Yellowvoid staan we voor kwaliteit, zoals de quote hierboven aan geeft willen wij dat een klant die bij ons een product en/of dienst heeft afgenomen tevreden is over het eindresultaat. Tegenwoordig wordt er steeds minder gekeken naar de wens van het bedrijf, en krijgt men een concept dat "ongeveer, een beetje" aansluit op de wens en/of de stijl van het bedrijf.


Graag helpen wij u met een website en/of webapplicatie dat daadwerkelijk past bij uw bedrijf, en waarvan u zichzelf kunt onderscheiden, geen standaard sjablonen, het wordt uw bedrijf haar website. Kunt u zichzelf in bovenstaande vinden, en bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met mij door op onderstaande knop te klikken.

Wat doen wij?

Hieronder leest u een aantal van de vele dingen die wij doen bij Yellowvoid.

Responsive Webdesign

Bij webdevelopment draait er een website op een webserver. Deze website kan een bedrijfswebsite zijn of een applicatie. Een website of webapplicatie is altijd te bezoeken als deze online staat.

UX Design

Een bezoeker van een website heeft binnen 8 seconden een conclusie getrokken of hij/zij verder wil kijken op je website, een goed uiterlijk en gebruikersvriendelijkeheid is daarom zeer belangrijk.

Web Apps

Om bedrijfsprocessen te versnellen bieden wij web applicaties op maat aan. Bij een webapplicatie is het mogelijk diverse processen te beheren en/of bij te sturen via een online omgeving.

Webhosting

Websites en webapplicaties moeten online staan om de mogelijkheid hebben om ze te bezoeken. Bij een website hoort dus een webhosting. Omdat het u zo gemakkelijk mogelijk te maken leveren wij dit ook.